Werken bij

1 op 1 keuken ontwerp aan huis

1 op 1 keuken ontwerp aan huis

Sint-Oedenrode

Profiel

Wij zijn de keukenontwerpers van 1op1. We houden van sfeer in huis, slimme oplossingen en geweldige keukens. Wij hebben onze kennis, ervaring en expertise opgedaan in onze showrooms, altijd bezig om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren.

 

Maar een advies perfectioneren, zoals rekening houden met de juiste sfeer en de beste indeling is vaak lastig. Daarom zijn wij begin 2015 gestart met een nieuw en uniek concept. Om keukens te ontwerpen op de beste plek die we ons kunnen bedenken: het huis waar de keuken moet komen.

 

“Raar eigenlijk,” dachten we, “dat we keukens ontwerpen voor huizen die we nooit zien.”

Elke wens, elke woning en dus elke keuken is uniek. U kiest zelf uw stijl: een klassieke, landelijke, moderne of tijdloze keuken. Vervolgens passen onze specialisten het ontwerp aan aan uw wensen en uw woning. We houden daarbij rekening met zaken zoals lichtinval en bouwstijl. Als dat in kaart is gebracht kunnen we u door middel van een 3D-ontwerp laten zien hoe uw keuken er uit komt te zien.

 

Bij ons betaald u alleen voor de daadwerkelijke kosten, toegespitst op uw keuken. Zo heeft u de beste keuken voor de scherpste prijs. Wij geloven niet in standaardprijzen met ingebouwde marges. Als u een offerte van ons ontvangt krijgt u direct een eerlijke prijs. Daar onderhandelen wij niet over.

 

Wij leveren uitsluitend hoogwaardige en duurzame Duitse kwaliteitskeukens en  inbouwapparatuur van bekende merken. Zo heeft u lang plezier van uw keuken en blijven de servicekosten minimaal. U ontvangt dan ook altijd minimaal 5 jaar garantie op de keuken en 2 tot 5 jaar garantie op de inbouw apparatuur.

 

Tot slot: Wij werken onder CBW voorwaarden: Kopen bij een CBW-erkend bedrijf biedt u als klant vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Zo hanteren wij algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

 

Als extra service en waarborg werken wij met het Safe betalingssysteem: SAFE is een online betaaldienst waarbij u de aankoop van uw keuken via SAFE betaalt. Uw geld wordt dan op de rekening van de Stichting Derdengelden SAFE gewaarborgd, totdat uw aankoop is geleverd en door u akkoord is bevonden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Keukenontwerp aan huis.

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY