Werken bij

Bed & Breakfast Europe BV

Bed & Breakfast Europe BV

Eindhoven

Profiel

Zorgen dat iedereen de bijzondere gastvrijheid van bed & breakfasts kan ontdekken door ze wereldwijd vindbaar te maken. Dat is onze missie. Of het nu gaat om een kleine B&B op het Toscaanse platteland of een appartement middenin de Big Apple, op Bedandbreakfast.eu vind je al die kleinschalige accommodaties die een speciale glans geven aan je vakantie.

Wij zijn fan van B&B's, want ze zijn persoonlijk en uniek en ze worden met passie gedreven. Die passie zie je weerspiegeld in Bedandbreakfast.eu, waar accommodaties kunnen stralen in al hun uniciteit. Als team zijn we trots op onze website, de bed & breakfasts die je er vindt en waar ze voor staan. Waarden als teamspirit, een persoonlijke benadering en collegialiteit vinden we belangrijk.

We zijn geen bedrijf waar alles om de cijfers draait. Wel zijn we specialisten in online marketing en web development. Een boekingswebsite moet voorop blijven lopen. Dat betekent dat we continu werken aan innovatieve functionaliteiten, een optimale gebruikerservaring en uitbreiding van ons aanbod van prachtige B&B’s. Dankzij pure teamspirit, getalenteerde collega’s en een heldere lange termijn marketingvisie zijn we uitgegroeid tot de grootste bed and breakfast-website wereldwijd.

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons enthousiaste team, thuisraken in de bed & breakfast-sector en meehelpen om de grootste B&B-website van de wereld nog groter en populairder te maken? Kijk bij de vacatures en stuur ons jouw sollicitatie.

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY