Werken bij

Linehub

Linehub

Almere, Antwerpen,

Profiel

Linehub is het marketingcollectief van de toekomst. Vanuit vier marketingbedrijven helpen we opdrachtgevers in Europa met groeien. Daarvoor zetten we uitsluitend resultaat gedreven marketingoplossingen in. Samen verkennen we nieuwe kansen, ontwikkelen we campagnes die werken en creëren we echte waarde. Wij geloven dat waardevolle verbindingen de basis zijn voor het behalen van succes. Samen zorgen wij ervoor dat deze resultaten worden bereikt.

 

Daisycon

Daisycon is één van Nederlands' grootste performance based marketingnetwerken en actief door heel Europa. Je bent waarschijnlijk al wel eens met ons in aanraking geweest zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo'n anderhalf miljoen kliks en 15.000 transacties. 

Daisycon helpt adverteerders bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Dit doen we samen met een sterk netwerk van publishers die we ondersteunen bij het maximaliseren van inkomsten uit onder meer websites, e-mailbestanden, socials en apps. 

 

Affiliprint

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant of als consument iets online hebt besteld, is de kans groot dat je in aanraking bent geweest met een van de inserts van Affiliprint. Wij verspreiden vouchers, cadeaubonnen en productmonsters via webshop pakketten, tijdschriften en kranten.

Ons sales team levert dagelijks topprestaties. Met veel energie en toewijding managen zij schaalbare campagnes van hoge kwaliteit en rocken zo de insertmarkt. Een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat komt niet alleen door de vele succescases die we inmiddels hebben ontwikkeld, maar ook dankzij ontwikkelingen in de markt en wereld. Dat biedt enorme kansen en die pakken we! 

 

Sovendus

Sovendus faciliteert een netwerk voor webwinkels in het topsegment van de markt. Wij vertalen transacties van webshops naar bereik. Zo helpen we webwinkels om bestaande klanten meer te binden en tegelijkertijd nieuwe klanten te genereren. We bereiken in negen landen maandelijks ruim 25 miljoen consumenten nadat zij een aankoop hebben gedaan in een van de aangesloten webwinkels. 

Al onze partners dragen bij tot dit exclusieve shoppingnetwerk door de check-outpagina naar het Sovendus-platform te laten leiden. Hier wordt de consument blootgesteld aan exclusieve coupons van andere aangesloten partnershops. Wanneer de klant een voucher van ons platform gebruikt, wordt hij opnieuw beloond met andere vouchers. Op die manier profiteren alle aangesloten webshops van elkaar.

 

Conversive

De missie van Conversive: challengers in de markt naar een voorsprong helpen. Dat doen we met de resultaten die we leveren voor onze opdrachtgevers en het toevoegen van waarde vanuit de andere bureaus uit ons collectief. Conversive is dé specialist in resultaatgerichte online marketing. 

Wij voeren campagnes op alle succesvolle online mediakanalen die relevant zijn voor het behalen van de doelstellingen van deze challengers. Door het regelmatig uitvoeren van analyses, worden campagnes geoptimaliseerd om zo het maximale resultaat te behalen.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY