Werken bij

Digital Marketing Professionals

Digital Marketing Professionals

Zwolle, Amsterdam,

Profiel

Wie zijn wij?

 • Digital Marketing Professionals richt zich op de bemiddeling van Online Marketing Professionals in de Nederlandse markt en komt voort uit een samenwerkingsverband tussen DPA Professionals, een beursgenoteerde arbeidsmarktdienstverlener, en De Nieuwe Zaak, een full service e-commerce bureau. DPA Professionals heeft uitgebreide ervaring met duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals.  De Nieuwe Zaak is al meer dan 10 jaar actief in het digitale domein en heeft een groot team van digitale marketing specialisten.

Professionals:

 • Wij zoeken, vinden en binden professionals en specialisten die de online marketing activiteiten van uw organisatie optimaliseren. De online wereld is continu in ontwikkeling waardoor kennis snel verouderd. Wij investeren in de kennis van onze online marketing professionals door ze structureel te trainen met de nieuwste tools en cases. Zo onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
 • Als professional is het noodzakelijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat doe je door uitdagende opdrachten bij grote ondernemingen uit te voeren. Je vergroot je netwerk en je levert een bijdrage aan de afdeling Online Marketing van onze opdrachtgevers. Jouw kennis en ervaring is van grote waarde en wij zijn in staat om je goede arbeidsvoorwaarden, interessante opdrachten en een groot netwerk te bieden.
 • Ben je als medior/senior professional toe aan de volgende stap in je carrière? Merk je dat je doorgroei mogelijkheden bij je huidige werkgever beperkt zijn? Neem dan contact met ons op.
 • Link: http://www.digitalmarketingprofessionals.eu/professionals/

Traineeship:

 • Wij leiden Young Professionals op tot Digital Marketing Professional. Je wordt intensief getraind door onze online specialisten en je doet werkervaring op bij verschillende online marketing teams. Na het behalen van je e-academy certificaat lever je als Digital Marketing Professional een substantiële bijdrage aan de digitale doelstellingen van onze Nederlandse opdrachtgevers.
 • Onze eerste lichting trainees is op 4 april gestart en zijn per 1 juni klaar om ingezet te worden op uitdagende interim opdrachten. Meer weten? Dan horen wij het graag.
 • Link: http://www.digitalmarketingprofessionals.eu/traineeship/

Contractvormen:

Vast contract 

 • Je wilt afwisseling in je werk: interessante projecten doen voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers, maar wel met de zekerheid van een vaste baan.

Projectcontract

 • Bedrijven gaan steeds projectmatiger werken. Voor elk project zijn professionals nodig met specifieke kennis en ervaring. 

Freelance

 • Als zelfstandig professional ben je gesteld op je vrijheid maar je wilt je bevinden in een bruisend netwerk waar je toegang hebt tot interessante en afwisselende opdrachten.

Website: http://www.digitalmarketingprofessionals.eu/

 

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY