Werken bij

Inventus Online

Inventus Online

Hengelo

Profiel

Wij realiseren e-commerce ambities. Dat doen we al sinds 2008 op onze eigen nuchtere, herkenbare en succesvolle manier. Onze werkwijze draait om kennis, communicatie en persoonlijke betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat onze klanten op een persoonlijke en heldere manier worden geholpen. Dit doen we door marketing, data en techniek te combineren met persoonlijke betrokkenheid. 

Wij werken volledig transparant en in overleg met de klant. Door resultaten inzichtelijk te maken en te communiceren in begrijpelijke taal, nemen wij de klant bij de hand in de wereld van e-commerce. Samen gaan we voor het beste resultaat en zetten we op de juiste momenten de juiste stappen. 

Samen resultaten behalen geeft ons energie. Die resultaten behalen we met een team vol professionals. De wereld van e-commerce kent voor ons geen geheimen en nieuwe ontwikkelingen voeren wij automatisch door in onze projecten. Zie ons als regisseur van online doelstellingen. Wij draaien aan de knoppen, zodat de klant kan groeien. Wij halen het maximale uit de klant en zijn of haar business. 

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY