Werken bij

LevelUp Group

LevelUp Group

Amsterdam, AMSTERDAM,

Profiel

Frisse ideeën en een datagedreven online marketing aanpak, dát is LevelUp Group. Vanuit vier innovatieve en ambitieuze Amsterdamse bureaus zetten we elke dag alles op alles voor duurzame online groei. ClickValue, Netprofiler, Leadscope én Cloud Nine Digital zoeken jou! 

 

JIJ BEPAALT JOUW TOEKOMST

Met kennis, expertise én plezier werken wij voor toonaangevende klanten als Adidas, Heineken en Calvin Klein. Dat doen we met meer dan 95 specialisten, verdeeld over 4 online marketingbureaus, vanuit één gezamenlijk kantoor in Amsterdam. Van conversie optimalisatie tot webanalytics en van traffic tot B2B-marketing: bij LevelUp hebben we alles in huis. Durf, een visie en ambitie is meer dan welkom. Als je idee faalt, faal jij niet – die instelling is belangrijk wil je onze klanten helpen groeien. We bieden een flink opleidingsbudget voor persoonlijke groei, goede doorgroeimogelijkheden én een voetbaltafel. Wat nog mist? Dat ben jij! 

 

KOM LANGS VOOR EEN KOP KOFFIE!

Jonge talenten en bewezen specialisten, bij LevelUp loopt er van alles rond. Die komen hier niet vanzelf. Onze recruitmenthelden Vera en Meke zorgen daarvoor. Wil je meer informatie over een van de vacatures of over hoe dat nou is, werken bij een van de bureaus van LevelUp? Vraag het ze gerust. Ze weten het als geen ander.

Stuur een e-mail naar recruitment@levelupgroup.nl of bel 020 787 0776.

 

DE LABELS VAN LEVELUP

 

Het meten en verbeteren van online resultaten, dat is Netprofiler. Met een integrale aanpak van webanalytics en traffic optimization is online groei gegarandeerd.

Al jaren een van de beste conversie optimalisatie bureaus van het land. Ons datagedreven team van ClickValue werkt onder andere voor Adidas, Heineken en Tommy Hilfiger.

Online marketing vraagstukken binnen de B2B markt vereisen een andere aanpak. Van strategie tot traffic tot lead nurturing - bij Leadscope is duurzame online groei altijd het doel.

Van data-collectie tot implementatie. Van advies tot compliance. Gedreven experts die jou willen helpen de wereld van data te begrijpen. Cloud Nine Digital biedt méér inzicht voor datagedreven groei. 

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY