Werken bij

Oger

Oger

Amsterdam

Profiel

Oger ontwikkelt en produceert eigen kledingcollecties in Italiƫ. Daarnaast presenteert het menswear van vrijwel alle Italiaanse topmerken in de Oger stores in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen. Exclusieve dameskleding is verkrijgbaar bij Oger Donna in Amsterdam. Daar is tevens de franchisestore van Corneliani gevestigd. De Outlet store is gevestigd in Haarlem.

Oger Lusink en zijn neef Patrick Lusink zijn een samenwerking aangegaan onder de naam Oger Corporate Fashion Statements. Oger Corporate Fashion Statements werkt aan de corporate identity van bedrijven. Zo kleedt Oger Corporate Fashion Staments toonaangevende bedrijven als Yarden, AFC Ajax en Feyenoord.

Founder van Oger Holding is Oger Lusink, die in 1989 zijn eerste herenmodezaak in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat opende. Inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid naar een onderneming met acht stores en een corporate division. Oger is een echt familiebedrijf. De zonen van Oger, Sander (Director Marketing & Communications) en Martijn (Creative & Buying Director) zijn mede-eigenaren en zullen in de toekomst het stokje van hun vader overnemen.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY