Werken bij

TerraLannoo

TerraLannoo

Amsterdam

Profiel

'Uitgeverij TerraLannoo verzorgt de verkoop en marketing van de publicaties van Uitgeverij Terra, de algemene Uitgeverij Lannoo, de academische uitgeverij  Lannoo Campus en van het Michelin-fonds in Nederland.  TerraLanoo bv, samen met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Uitgeverij Meulenhoff Boekerij onderdeel van LannooMeulenhoff, is gevestigd in Amsterdam.

Lannoo is één van de grootste Vlaamse algemene boekenuitgeverijen, bekend om haar uitgaven op het gebied van actualiteit en geschiedenis, gezondheid en psychologie, spiritualiteit, lifestyle en vrije tijd, eten en drinken, kunst en fotografie, reizen en toerisme en kind en jeugd.

Michelin is dé internationale uitgeverij op het gebied van reizen in de breedste zin des woords: accommodatie- en reisgidsen, wegenatlassen en cartografie.

 
 

De activiteiten van de Uitgeverij Lannoo Groep zijn uitgebouwd rond Uitgeverij Lannoo nv en LannooMeulenhoff bv.

 

LannooMeulenhoff bv verkoepelt de activiteiten van de Nederlandse divisies van de groep. Deze bestaan uit TerraLannoo bv (de divisie die non-fictieboeken publiceert en de distributie van Uitgeverij Lannoo & Michelin in Nederland verzorgt), Meulenhoff Boekerij (Amsterdam) en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv. Alle drie de uitgeverijen zijn gevestigd in de Mondriaantoren in Amsterdam.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY