Werken bij

dé VakantieDiscounter

dé VakantieDiscounter

Amsterdam,

Profiel

Waar je ons blij mee maakt? Klanten die een fijne vakantie hebben gehad. Bij dé VakantieDiscounter werken we hard en vol passie om dit voor iedereen mogelijk te maken. Natuurlijk tegen de beste prijs.

Als het grootste online reisbureau van de Benelux hebben we de afgelopen jaren de reismarkt veroverd en zijn we 5 keer op rij verkozen tot beste en populairste reisbureau van Nederland. Onze slogan is niet voor niets ‘Die snapt vakantie!’. 

Momenteel draaien we erg goed en breiden we flink uit. We zijn hartstikke ambitieus en willen blijven doorgroeien met zowel dé VakantieDiscounter als ons nieuwe internationale merk Solvaya.  

Onze website is constant in ontwikkeling om het boeken van een vakantie zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. En onze mensen ontwikkelen – dankzij workshops en trainingen – mee. Ideeën zijn altijd welkom en met dank aan de platte organisatiestructuur kun je echt een verschil maken. We werken in een no-nonsense omgeving waar veel gelachen wordt en steken tegelijkertijd graag de handen uit de mouwen. Plezier en doelen behalen gaan voor ons hand in hand.  

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY