Werken bij

We are you

We are you

Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Tuil

Profiel

We are you is een digital agency met meer dan 450 professionals. We zijn ontstaan uit een krachtenbundeling van zes toonaangevende digital agencies: Colours, Mangrove, Redhotminute, Virtual Affairs, Estate Digital en DearNova. Samen met onze klanten willen we verschil maken. Onze slimme en herbruikbare digitale oplossingen zijn bepalend voor het succes van onze klanten. Intensief samenwerken en persoonlijk contact staan voorop.

"Wij combineren het beste van twee werelden: wij bieden de expertise en flexibiliteit van een groot bureau en doordat klanten en medewerkers werken vanuit een vaste locatie blijven we toch persoonlijk."

- Jorg Verweij, CEO

Als digitaal bureau werken we samen met inspirerende klanten zoals de Efteling, Landal GreenParks, Eneco, Knab, Vattenfall en Unicef. We ontwikkelen in een selectie aan technologieën zoals .NET, Sitecore, Umbraco, Drupal, OutSystems en React. 

we welcome you

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende collega's. Ben jij iemand die zichzelf continu wil verbeteren? Wij bieden constant ruimte voor groei en ontwikkeling. En zie je de meerwaarde van samenwerken met klanten en collega's? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

EMERCE JOBS POWERED BY

HOSTING BY