Werken bij

Werk aan de Muur

Werk aan de Muur

Haarlem

Profiel

Zo’n twaalf jaar geleden kwam Jasper van der Meij op het idee voor Werk aan de Muur. Als amateurfotograaf ondervond hij aan den lijve hoe lastig het was om zijn werk te verkopen. Er moest een platform komen voor amateurfotografen om hun werk aan een breed publiek aan te bieden. Samen met jeugdvriend Bas Verhoogt startte hij Werk aan de Muur. Na zo’n vijf jaar hadden de oprichters de perfecte product-market fit en boog de groeicurve om in een stijgende lijn.

Ruim tien jaar later is Werk aan de Muur een daverend succes. ‘De Amazon van de kunst’, zoals de oprichters het platform noemen, vult het gat tussen kunst bij IKEA en wat er in galerieën hangt. In de loop der jaren kregen fotografen gezelschap van onder meer schilders en illustratoren. Elke maker heeft een eigen ‘shop’ op het platform, en ontvangt commissie per verkocht werk.

Doordat Werk aan de Muur onder meer de techniek, support, marketing, klantenservice en productie – dat laatste is aan partners uitbesteed  – op zich neemt, kunnen de kunstenaars zich volledig op het creatieve deel richten. Alle techniek en tooling ontwikkelde en bouwde Werk aan de Muur zelf. 

Anno 2022 is Werk aan de Muur een bedrijf met ruim twintig medewerkers, allen werkzaam op het hoofdkantoor in Haarlem.

Vacatures per provincie

Vacatures per opleidingsniveau

Vacatures per carriereniveau

Vacatures per uren

Vacatures per Branche

Vacatures per Functiegroep

DESIGN & DEVELOPMENT

HOSTING BY